Regler mandestrippernes DM

in Mandestrip

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Regler DM i mandestrip

Regler ved DM i mandestrip

 

Showet skal have en varighed af ca. 10 minutter (+/- 1 minut er acceptabelt og trækker ikke ned i den samlede vurdering) 

 

Showet skal være et ‘strip show’ - hvilket her defineres som ‘en sceneoptræden hvor mandestripperen klæder sig af på en erotisk pirrende måde’. 

 

Mandestripperen har dog relativt frie rammer i sin udførelse af showet. Han kan vælge at køre en hårdkogt ‘macho stil’, og han kan vælge at køre en mere ‘striptease inspireret stil’ med mere bløde bevægelser.
Det er med andre ord en subjektiv vurdering blandt dommerne hvornår “mandestripperen klæder sig af på en erotisk pirrende måde”. 

 

Hvorvidt mandestripperen vil klæde sig helt nøgen, åbne helt op og fremvise klokkespillet, eller måske holde lidt skjult til fantasien hos publikum, er helt frit. 

 

Det trækker hverken op eller ned i dommernes pointgivning, hvorvidt stripper vælger at gå ‘full monty’ eller ej. 

 

Vælger man, som deltagende mandestripper, at gå ‘full monty’, bør man være opmærksom på den hårfine balance mellem plat og vulgær på den ene side, og pikant og morsomt på den anden side. ‘Helikopteren’ kan være begge dele - helt afhængig af mandestripperens talent som performer. 

 

Det er tilladt at være kreativ i brug af remedier og publikum. Dog må der ikke bringes flere remedier på scenen, end én mand kan nå at bringe ind på scenen i løbet af få minutter. Dvs. det er ikke tilladt at rigge scenen til med tidsindstillet/fjernstyret fyrværkeri eller omfattende scenografisk opsætning.

 

Det er ikke tilladt at bruge vand på scenen. 

 

Derimod må konfettirør, isfontæner etc. gerne medbringes på scenen. Det er også tilladt at benytte åben ild som fakler og stearinlys - dog skal alle potentielt brandfarlige remedier, der bringes på scenen, godkendes af den sikkerhedsansvarlige. 

 

Specifikt omkring brug af konfettirør SKAL disse være af brandimprægneret materiale. 

 

Godkendte konfettirør kan købes hos Skytune - og for deltagere til DM i mandestrip kan rørene købes med en særlig 'Erotic World' rabat.

 

Det er tilladt at benytte creme, lotion, babyolie etc. DOG kun på en måde så dette lander på kroppen og IKKE på scenen.
Det er med andre ord ikke tilladt, at sjaske med væsker/smøremidler som kan forvandle scenegulvet til en skøjtebane.

Scenen vil blive rengjort efter hvert show, men smøremidler som fx babyolie lader sig ikke bortrense uden omfattende brug af opløsningsmidler - som i sig selv vil gøre scenegulvet glat.  

 

Publikum må gerne inddrages i showet - fx ved at mandestripperen løfter en publikummer op på scenen og fx placerer personen på en stol. Dog må der max være én publikummer af gangen på scenen - dvs. det er ikke tilladt at hive to, eller flere, publikummer op på scenen på samme tid, mens det er tilladt først at hive én publikummer på scenen, få denne af scenen igen, og så hive en anden publikummer på scenen. 

 

Grundlæggende gælder de samme regler ved DM i mandestrip som ved DM i (dame)strip. 

 

Se hvordan dommerne giver point

Se hvordan dommerne vurderer

 

Dommerne vurderer stort set også på samme måde. Eneste punkt som dommerne ser en smule anderledes på hos herrerne i forhold til damerne, er ‘stripperens erotiske output’.

 

Mandestripperens erotiske output

 

Når dommerne skal vurdere mandestripperens ‘erotiske output’ handler det - ligesom hos damerne - mere om udstråling end om udseende.

 

En god røv og en ‘sixpack’ vil dog altid booste det ‘erotiske output’ hos en mandestripper, omend dommerne er sig bevidst at det er ‘DM i mandestrip’ og ikke ‘DM i fitness’.

 

En mandestrippers ‘erotiske output’ måles i høj grad på glimt i øjet, charme, personlighed og udstråling, tillige med mandestripperens moves og evne til at præsentere sig selv.

 

Den hårfine grænse mellem elegant og vulgært, er ekstremt vigtig for en mandestripper. En mandestripper med optimalt erotisk output kan forvandle en frigid stramtante til en frivol tøjte, uden på nogen måde at være vulgær. Og har mandestripperen tilstrækkelige mængder charme og personlighed tillige med en veludviklet sans for humor og selvironi, kan han sågar lave helikopteren uden at virke vulgær.

 

Læs hvordan du som stripper forbereder et godt show

DM i Strip

 

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *