Regler DM strip

in Valby 2016

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Regler DM i strip

Regler ved DM i strip

 

Showet skal have en varighed af ca. 10 minutter (+/- 1 minut er acceptabelt og trækker ikke ned i den samlede vurdering)

 

Showet skal være et ‘strip show’ - hvilket her defineres som ‘en sceneoptræden hvor stripperen klæder sig af på en erotisk pirrende måde’.

 

Stripper har dog relativt frie rammer i sin udførelse af showet. Der vil ikke blive sondret imellem hvorvidt stripper er en klassisk ‘striptease dancer’, eller mere er en ‘show performer’. Det er med andre ord en subjektiv vurdering blandt dommerne hvornår “stripper klæder sig af på en erotisk pirrende måde”.

 

Hvorvidt stripper vil klæde sig helt nøgen, åbne helt op og fremvise herlighederne, eller måske holde lidt skjult til fantasien hos publikum, er helt frit.

Det trækker hverken op eller ned i dommernes pointgivning, hvorvidt stripper vælger at gå ‘full monty’ eller ej.

Læs i øvrigt afsnittet Hvad dommerne lægger vægt på

 

Det skal dog understreges, at det er DM i strip - ikke DM i dildo show og ej heller DM i ‘live show’. Det er altså ikke tilladt at føre en dildo eller andre genstande ind i underlivet. Ej heller er det tilladt at føre en publikummer ind i underlivet - eller på anden måde udvide rammerne fra ‘strip show’ til ‘live show’.

 

Det er tilladt at være kreativ i brug af remedier og publikum. Dog må der ikke bringes flere remedier på scenen, end én mand kan nå at bringe ind på scenen i løbet af få minutter. Dvs. det er ikke tilladt at rigge scenen til med tidsindstillet/fjernstyret fyrværkeri eller omfattende scenografisk opsætning.
Det er ikke tilladt at bruge vand på scenen.
Derimod må konfettirør, isfontæner etc. gerne medbringes på scenen. Det er også tilladt at benytte åben ild som fakler og stearinlys - dog skal alle potentielt brandfarlige remedier, der bringes på scenen, godkendes af den sikkerhedsansvarlige.
Specifikt omkring brug af konfettirør SKAL disse være af brandimprægneret materiale.
Godkendte konfettirør kan købes hos Skytune - og for deltagere til DM i strip kan rørene købes med en særlig 'Erotic World' rabat.
Det er tilladt at benytte creme, lotion, babyolie etc. DOG kun på en måde så dette lander på kroppen og IKKE på scenen.
Det er med andre ord ikke tilladt, at sjaske med væsker/smøremidler som kan forvandle scenegulvet til en skøjtebane.

Scenen vil blive rengjort efter hvert show, men smøremidler som fx babyolie lader sig ikke bortrense uden omfattende brug af opløsningsmidler - som i sig selv vil gøre scenegulvet glat.

Publikum må gerne inddrages i showet - fx ved at stripper sætter sig på scenekanten og inviterer publikum til at røre. Det er også tilladt at tage en publikummer med på scenen og fx placere personen på en stol. Dog må der max være én publikummer af gangen på scenen - dvs. det er ikke tilladt at hive to, eller flere, publikummer op på scenen på samme tid, mens det er tilladt først at hive én publikummer på scenen, få denne af scenen igen, og så hive en anden publikummer på scenen.

Læs i øvrigt afsnittet Hvad dommerne lægger vægt på

Læs også hvordan dommerne giver point

Læs hvordan du som stripper forbereder et godt show

DM i Strip

 

 

 

 

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *