Sky Come Back

in DM 2017

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Seneste om DM 2017...

Jessica Sky som arrangør af DM i strip 2017…?

 

Siden DM i strip 2016 blev afviklet i forbindelse med erotik messen i Valby Hallen i april 2016, har det store spørgsmål, hvor henne skal DM i strip 2017 afvikles, været på dagsordenen.
Spørgsmålet er som sådan endnu ikke blevet nærmere afklaret, men det andet spørgsmål, om det også i 2017 er Erotic World og Strip Danmark som skal stå for arrangementet, eller om stafetten skal overdrages til en anden arrangør, er tæt på en besvarelse. Ihvertfald er DM komiteen - efter forhandlinger med flere forskellige interessenter - meget positivt stemt overfor at vælge et samarbejde med Jessica Sky.

 

En oplagt kandidat

 

Jessica Sky er, udover at være kendt i tv og diverse medier, især kendt for at stå bag DM i strip historiens to flotteste DM - nemlig DM 2011 og DM 2012, som Jessica Sky arrangerede med stor mediebevågenhed. Udover at Jessica Sky således har bevist både evner og kompetencer til at arrangere en begivenhed som DM i strip, udmærker Jessica Sky sig også ved at drive Danmarks mest succesfulde strip agentur Sky Strip, hvilket også bidrager til at gøre hende til en oplagt kandidat som arrangør af DM i strip 2017.

 

Hvor og hvornår

 

Intet er dog endnu endeligt afklaret, og hvorvidt arrangementet skal foregå i samarbejde med andre interessenter - som fx sidste års arrangører, Erotic World og Strip Danmark - eller om Jessica Sky skal stå med ansvaret alene, mangler stadig at blive forhandlet på plads.
Således er det endnu heller ikke fastlagt hvor og hvornår DM i strip 2017 skal foregå. Dog er der blevet talt om en dato i oktober 2017, hvilket - med øje på at vi i udgangen af 2016 stadig ikke er endeligt på plads - er mest realistisk.

Medio januar 2017 forventer DM komiteen at kunne annoncere rammerne for DM i 2017 - så følg med på bloggen!

DM i Strip