Strippers DM show

in Valby 2016

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Strippers DM show

Til dig som stripper om det show du skal levere

 

Grundlæggende gælder, at det show du skal levere til DM i strip, er et show du som stripper i store træk også ville kunne tage med dig ud på landets diskoteker og barer.
Så har du allerede et show - og det har alle fungerende strippere i sagens natur - så kan du tage dette show med dig til DM i strip.
Det er IKKE nødvendigt at strikke et helt nyt show sammen. Dommerpanelet vil ikke skele til om dit show har været set før.
Som sagt er det ikke så meget HVAD du gør på scenen, men meget mere HVORDAN du gør det på scenen. Og derfor er dommerne også ligeglade med om dit show har været vist før - eller om dit show er koreograferet med tydelig inspiration fra andre stripperes show.

 

Ikke 'hvad' men 'hvordan'

 

Hvis du som stripper går ind på scenen og tager publikum i din hule hånd, blæser alle bagover med din sans for at spille på de erotiske tangenter, uden at virke vulgær, og udfører et show med selvsikkerhed, timing og finesse, så er det irrelevant om du brugte fyrværkeri eller ikke gjorde, om du slugte ild eller ikke gjorde, om du trak en publikummer med på scenen eller ikke gjorde, om du dansede som Ginger Rogers eller ikke gjorde, om dit kostume er designet af Pat Field eller ej, om du gik i spagat og lavede flik flak eller ikke gjorde.

Dermed ikke sagt at det er uden værdi at benytte ild og fyrværkeri eller være en dygtig danser og akrobat, det udløser bare ikke automatisk point. Men formår du at integrere forskellige effekter i dit show - på en måde så det passer ind i dit show, samtidig med at du demonstrere selvsikkerhed i brugen af de forskellige effekter - ja så er der rimelig sandsynlighed for at din score i ‘helhedsindtrykket af showet’ vil blive bedre, og måske endda også vil trække din score op i ‘showets udførelse’ og de to andre discipliner. Omvendt - hvis du fletter effekter ind som ikke rigtig giver mening i dit show, eller du ikke rigtig evner at bruge effekterne på en overbevisende måde - så risikerer du at det kan trække ned på dit scoreboard.

Alle der har erfaring med at optræde som stripper, ved godt at 10 minutter er lang tid at stå på en scene uden nogen form for koreografi. Man ved også at forskellige effekter giver et 10 minutter langt show mere fylde. Derfor giver det selvfølgelig god mening at forme en koreografi og integrere nogle effekter i sit show. Dommerpanelet ved også dette, og vil notere sig med hvor stort held du som stripper har lykkedes med din koreografi og integration af effekter. Men da dommerpanelet også er bekendt med de vanskeligheder der kan være ved at fylde et 10 minutters strip show ud, og det behov for god koreografi og integration af effekter der kan være, betyder dette samtidig, at dommerpanelet vil lade sig imponere af en stripper der kan træde ind på scenen, og uden åbenlys brug af koreografi og effekter, lægge hele salen ned.

 

Det perfekte show

 

Det er helt op til dig som stripper, at vurdere hvordan du bedst præsenterer dine evner som stripper. Der er ingen færdig opskrift på det perfekte show - eller på hvordan man vinder DM i strip.

 

Strip er ikke en sportsgren

 

Det kan også være værd at notere sig, at strip ikke er nogen sportsgren, og at det ikke kan lade sig gøre at måle sig frem til en vinder af DM i strip.
Afgørelsen af vinderen af DM i strip vil altid være en subjektiv vurdering fra dommerpanelets side. Derfor er det også vigtigt, at man ikke tager dommerpanelets vurdering som et personligt nederlag - i fald man ikke vinder.
Det er med DM i strip, som med ‘X-factor’ og ‘Talent Show’, meget et spørgsmål om smag - eller mangel på samme - fra dommernes side, der afgør hvem som vinder.
Men ligesom X-factor har en Thomas Blachman med yderst fintfølende ører, så vil DM i strip i Valby også have et dommerpanel med udsøgt næse for et flot, underholdende, erotisk pikant og gennemført strip show.

 

Klik her for at tilmelde dig DM i strip

Klik her for at læse reglerne

 

DM i Strip 

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *